WarmtepanelenNederland.nl is de leverancier van warmtepanelen, terras heaters, elektrische vloerverwarming en aanverwante artikelen.

Door de scherpe prijsstelling, service en goede leveringsvoorwaarden zijn wij een toonaangevende onderneming voor zowel particulier alsook de zakelijke markt.
WarmtepanelenNederland leverd bekende merken zoals:

Sunjoy, Mensa Heating, Eco Heating, Sun power, INFRA-design, Danfoss en Warmup vloerverwarming

 

Betalingsmogelijkheden en veilig betalen bij
WarmtepanelenNederland.nl

Bijons bent u verzekerd van een veilige en online betaling. WarmtepanelenNederland maakt namelijk gebruik van de betaal service van SiSow (Santu) die u een veilige betaalomgeving garanderen. SiSow (Santu) handelt online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen.

Beveiligde verbinding via SiSow (Santu) 

SiSow biedt u betalingsmogelijkheden die voldoen aan alle veiligheidseisen. Het betaalproces van SiSow wordt volledig veilig door de DNB in de gaten gehouden

Betalingsmogelijkheden

Bij WarmtepanelenNederland.nl kunt u een keuze maken uit verschillende betaalmogelijkheden. U kunt dus altijd kiezen wat u het beste uitkomt.
Betaalopties waaruit u kunt kiezen bij WarmtepanelenNederland.nl zijn:
iDeal
Met iDeal kunt u gemakkelijk online uw betaling voltooien. Maakt u gebruik van Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan is iDeal voor u een optie. Middels internetbankieren kunt u de betaling direct online in een beveiligde omgeving voltooien.
iDeal QR (uitsluitend in Nederland)
Door een iDeal QR code te scannen wordt een betaalopdracht klaargezet in de mobiel bankieren App van de consument. Om de transactie af te ronden geeft de consument goedkeuring met zijn of haar mobiele pincode. De iDeal QR code is te herkennen aan het vertrouwde roze logo in het midden van de code. Via de mobielbankieren app doorloopt u de bekende stappen
Bancontact
Bancontact is een online betaalsysteem van banken in België. Hiervan kunt u gebruikmaken indien u klant bent bij één van de volgende banken: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of Record Bank.
Overboeking per bank
Kiest u liever voor overboeking per bank? Dan ligt het initiatief van de betaling geheel bij u. De bestelling wordt door ons pas in behandeling genomen als het verschuldigde bedrag bij ons is verwerkt. Het door u betaalde bedrag dient exact overeen te komen met het bedrag van de geplaatste bestelling. Vermeld altijd uw ordernummer/klantnummer bij uw overboeking.
PayPal
U kunt alleen met PayPal betalen indien u een PayPal account heeft.